Onderwijs en buitenschoolse opvang onder één dak
Bij OBS De Pannebakker krijgt ieder kind de kans zich te ontwikkelen binnen een uitdagende en stimulerende omgeving. Naast basisonderwijs kan je kind binnen OBS De Pannebakker op maandag, dinsdag en donderdag terecht voor buitenschoolse opvang. Hiervoor hebben wij een goed contact en werken wij nauw samen met Kibeo Anemaetstraat.

Op de kleinschalige BSO van Kibeo Anemaetstraat kan je kind voor schooltijd rustig de dag beginnen bij de voorschoolse opvang. En na schooltijd krijgt je kind alle ruimte om zijn of haar talent te ontdekken met uitdagende, leerzame en vooral toffe activiteiten die de vaste pedagogisch medewerker aanbiedt. Ook maakt je kind op de BSO kennis met allerlei nieuwe spellen en activiteiten. Zo ontdekt je kind nieuwe hobby’s en talenten. De eigen inbreng van de kinderen is op de BSO heel belangrijk. Hierdoor kunnen we met de activiteiten aansluiten op de interesses en talenten van je kind.

Meer informatie of inschrijven?
Meer weten over buitenschoolse opvang bij Kibeo Anemaetstraat? Kijk voor de mogelijkheden op de website van Kibeo of neem contact op met vestigingsmanager Annemiek Hass via anemaetstraat@kibeo.nl. Zij helpt je graag verder!